povratak na početnu stranicu
Munidakomerc Munidakomerc Munidakomerc Munidakomerc
trgovina građevnim materijalom
i keramičkim pločicama
 
Vijesti
O nama
Kontakti
Asortiman
 
O nama


Tvrtka Munidakomerc d.o.o. osnovana je 25. 02. 1992., sa sjedištem u Medulinu, na adresi Munida 90.

Od 1997.godine Munidakomerc svoje proizvode nudi i na prodajnom mjestu u Puli, Vodnjanska ulica 11. a od svibnja 2012. godine na skladišnom prostoru većem od 10000 m2 otvoreno je I novo skladište u Puli na adresi Labinska 107 (Šijana).

Iako je vlasnik i jedini osnivač tvrtke Aldo Benussi tvrtka je obiteljskog karaktera-svi članovi obitelji zaposleni su u Munidakomercu i maksimalno doprinose razvoju i napredovanju tvrtke.

Dugogodišnje iskustvo vlasnika prije osnivanja tvrtke, podizanje tvrtke na zdravim temeljima, izuzetno korektno poslovanje i potpuna posvećenost radu doveli su do toga da se tvrtka Munidakomerc d.o.o. danas nalazi među uspješnijima u regiji.

Osnovna djelatnost Munidakomerc-a je prodaja građevnog materijala i keramičkih pločica te prijevoz robe (unutarnji i međunarodni).
S obzirom da se u vlasništvu tvrtke nalazi i kvalitetan vozni park, brzu isporuku robe moguće je izvršiti u svakom trenutku. Nabava i isporuka robe koje nema na skladištu moguća je u kratkom roku upravo zahvaljujući posjedovanju vlastitih vozila.
Naš vozni park sastoji se od nekoliko tegljača sa poluprikolicama koji prometuju po Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji a lokalno isporuku robe vršimo kiper kamionima sa dizalicama kojima se roba iz našeg asortimana isporučuje na najzahtjevnija gradilišta.

Najveći cilj tvrtke Munidakomerc d.o.o. je zadovoljan kupac a u skladu sa time nudimo uz veoma povoljne i konkurentne cijene brzu isporuku i istovar robe na gradilište te razne mogućnosti plaćanja:

- gotovinom uz određeni popust,
- kreditnim karticama
- kreditnim karticama na rate
- maestro do 12 rata (ZABA, PBZ i ERSTE banka) - visa i EC/MC do 12 rata (ZABA, PBZ i ERSTE banka)
- PBZC visa do 12 rata
- diners do 12 rata

Naša se prodajna mjesta nalaze u Medulinu i Puli. Dođite i posjetite nas!